opmaak

 

 

Toestemmingsformulier nieuwsbrief gastenverblijven

 

 

 

Dit inschrijfformulier kun je gebruiken om toestemming aan je gasten te vragen om zich in te schrijven voor jouw nieuwsbrief. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR) in het Engels, is een privacywet die van kracht is in de Europese Unie. De AVG legt regels vast voor de verwerking van persoonsgegevens en heeft tot doel de gegevensbescherming van individuen te versterken en te harmoniseren binnen de EU. Enkele kernpunten van de AVG zijn onder meer: 1. **Toestemming:** Organisaties moeten expliciete toestemming verkrijgen voordat ze persoonsgegevens mogen verwerken, dus bijv. een nieuwsbrief versturen. 

 

Alles komt aan bod

Omdat ik vaak de vraag van gastenverblijfeigenaren krijg hoe ze dit nu moeten aanpakken, heb ik dit document ontwikkeld. Het is niet moeilijk, maar alle verplichte onderdelen komen aan bod in dit inschrijfformulier. 

 

Voordelen nieuwsbrief versturen

Het versturen van een nieuwsbrief kan verschillende voordelen hebben voor een accommodatie, zoals: 1. *Gastenbinding: Een nieuwsbrief stelt je in staat om regelmatig contact te onderhouden met gasten en hen op de hoogte te houden van nieuwe producten, diensten of aanbiedingen. 2. *Marketing: Door middel van een nieuwsbrief kun je gerichte marketingcommunicatie naar je doelgroep sturen, wat kan leiden tot meer directe en rechtstreekse boekingen. 3. *Verkeer naar website: Een goed samengestelde nieuwsbrief genereert meer traffic (verkeer) naar je website. 

 

Geen zorgen over de AVG

Door dit document te gebruiken hoef je je dus nooit meer zorgen te maken of je wel correct handelt via de Wet op de Privacy (AVG). Ik raad je aan om dit formulier fysiek te bewaren bij je andere administratie. 

 

 

 

Met gastvrije groet, 
Jorine de Bruin | Hoteljournalist 

 

-> Ik help gastenverblijfeigenaren (B&B, hotel, camping, appartement, vakantiehuis) succesvol ondernemen 

 

www.hoteljournalist.nl 

 

 

 

P.S. Dit formulier is uitstekekend te combineren met het volgen van mijn online cursus: 'Nieuwsbrieven voor gastenverblijven'.

 

Inhoud online cursus Nieuwsbrieven voor gastenverblijven:

 

Module 1: Wat is een nieuwsbrief (introductie, soorten nieuwsbrieven, Wet op de Privacy)

Module 2: De waarde van een nieuwsbrief voor gastenverblijven

Module 3: Succesvolle onderwerpen/rubrieken voor een nieuwsbrief

Module 4: Tips & Trucs (o.a. wanneer en hoe verstuur je een nieuwsbrief)

Module 5: Voorbeeld van een effectieve nieuwsbrief

Module 6: BONUS (11 onderwerpen die jij direct kunt gebruiken voor jouw nieuwsbrief!)

=> Investering: deze online training is verkrijgbaar voor 57 euro, excl. 21% btw.

Na betaling heb je direct (onbeperkt) toegang tot de online training.

 

LET OP: Als dank voor het downloaden van dit toestemmingsfomulier schaf je bovenstaande online cursus met de kortingscode: COMBINATIENIEUWSBRIEF aan voor slechts 40 euro, excl. btw! 

 

tekst bewerken


50%
33,3%

JA, IK WIL DIT TOESTEMMINGSFORMULIER!

tekst bewerken
50%
33,3%